Hirdetés

The Game Awards 2017 - itt láthatjuk először mozgásban a PUBG új térképét

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds is versenyben van a The Game Awards év játéka címéért, de nem csak emiatt lesz érdemes követni a december elejei eseményt, a sivatagos pálya első gameplay videóját is a díjátadóra időzíti a fejlesztőcsapat.

Hirdetés

Bármennyire is kedveljük a hamarosan Xbox One X-en megszépülő PlayerUnknown's Battlegroundsot, azért egy Horizon: Zero Dawnnal vagy The Legend of Zelda: Breath of the Wilddal szemben aligha adnánk neki Az év játéka titulust. Persze nem a mi dolgunk eldönteni ezt, így izgatottan várjuk, hogy a Geoff Keighley vezetésével december 7-én megrendezésre kerülő díjátadón a jelöltek közül mely játékok bizonyulnak a legjobbnak. 

Hirdetés

De nem csak ezért lesz érdemes velünk tartani a The Game Awards 2017 ideje alatt. Kedvenc műsorvezetőnk, Keighley ugyanis Twitteren jelentette be, hogy itt fogják leleplezni a PlayerUnknown's Battlegrounds új, sivatagos pályáját és leleplezés alatt azt értjük, hogy egy nagyobb lélegzetvételnyi gameplay demonstrációt kapunk. 

Az idei The Game Awardsra december 7-én kerül sor Los Angelesben, a Microsoft Theaterben, és ahogy azt már megszokhattuk, nézhető lesz az interneten is. Itt debütál a The Game Awards Orchestra zenekar is, ami számos videojátékokból ismert számot ad majd elő. A tavalyihoz hasonlóan ezt is követjük majd, ti se maradjatok le a mókáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)