Hirdetés

The Game Awards 2017 - videón a PUBG új pályája és a hivatalos megjelenés

|

Megjött a PlayerUnknown's Battlegrounds PC-smegjelenési dátuma: Brendan Greene ígéretéhez hűen a játék még idén kilép a korai hozzáférési státuszból.

Hirdetés

A The Game Awards 2017-en természetesen a PlayerUnknown's Battlegrounds is jelen volt, ami a Twitch.tv nézőszámait, és a Steam statisztikáit is jelentősen megdobta 2017-ben. A battle royale játék egy új trailert kapott a rendezvényen, ami megerősíti az idei megjelenést: december 20-án érkezik az 1.0-s verzió.

Hirdetés

Az új videó nem csak a megjelenési dátum miatt érdekes, de először mutatja be játék közben a PUBG második térképét, Miramart is, ami egy kicsit kisebb lesz, mint az első harctér volt. Ettől függetlenül bőven ráfért sivatag, városi rész, és néhány nagyon magas épület is, tetszetős. Az új csatatér az 1.0-s frissítéssel együtt jön majd, nézzétek meg, mit remélhetünk tőle:

A PlayerUnknown's Battlegrounds december 12-én érkezik Xbox One-ra a Game Preview szolgáltatáson keresztül, PC-re pedig december 20-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)