Hirdetés

The Game Awards 2017 - érkezik a SoulCalibur VI

|

Sok éves szünet után folytatódik a verekedős játéksorozat, amelyben válogatott fegyverekkel és hősökkel csépelhetjük egymást.

Hirdetés

Ha nem vesszük figyelembe a spin-off alkotásokat, illetve a második epizód felújított változatát, akkor a SoulCalibur széria legutóbbi teljes értékű tagja a 2012-ben megjelent ötödik rész volt, de most jó hírekkel szolgálhatunk a játéksorozat rajongóinak. 2018-ban ismét egymásnak esnek a harcosok.

Hirdetés

A Bandai Namco elérkezettnek látta az időt, így a The Game Awards 2017 során le is leplezte a SoulCalibur VI-ot. Az első trailer alapján egészen jól fest a játék, és valószínűleg pörgős összecsapásokból sem lesz hiány, mert hát miről is szólhatna az élmény. Kaptunk ízelítőt is, szerintünk tökéletesen adott a SoulCalibur hangulat, lessétek meg ti is:

A SoulCalibur VI 2018-ban jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)