Hirdetés

The Game Awards 2018 - nézd a bejelentéseket élőben!

|

Mi is élőben számolunk majd be a The Game Awards friss híreiről. Összeszedtünk mindent, amit tudnotok kell a rendezvényről!

Hirdetés

PlayStation Experience idén nem lesz, viszont a The Game Awards bőven kárpótolni fog minket, ugyanis Geoff Keighley és csapata egy izgalmas és meglepetésekben gazdag showra készül. Mindenképp érdemes lesz követni, ha ébren tudtok maradni.

Hirdetés

Az idei esemény hazai idő szerint december 7-én, pénteken 02:30-kor kezdődik, azaz vagy nagyon későn kell feküdni annak, aki kíváncsi rá, vagy nagyon korán kelni. A műsorvezető ezúttal is Keighley lesz, és mint minden évben, most is kihirdetik az év legjobb játékait többféle kategóriában. Persze ez is fontos része az eseménynek, de valószínűleg mindenki azokra a bejelentésekre kíváncsi, amiket az elmúlt napokban és hetekben beharangoztak.

A szervezők legalább tíz leleplezést ígérnek, amelyeket nemrég próbáltunk mi is megtippelni. Ami szinte biztos, hogy lesz Devil May Cry 5 koncert, új Rage 2 trailer, megleshetjük az Ancestors: The Humankind Odyssey játékmenetét, visszatérhet a Crash Team Racing, mondanak valamit a Fortnite-ról, bejelentik az új Dragon Age-t, illetve Far Cry-t, valamint az Obsidian is bemutat valamit. Itt követhetitek majd a streamet:

Természetesen ahogy megtörténnek a bejelentések, hírt adunk róluk a főoldalon is. Tartsatok velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)