Hirdetés

The Game Awards 2018 - megérkezett az Anthem új trailere

|

A BioWare ígéretes akció-szerepjátékának előzetese többet mutat a sztoriból és a legfőbb fenyegetésből.

Hirdetés

A BioWare már számos alkalommal megmutatta az Anthem játékmenetét, viszont a történetről és a játékosokra leselkedő legfőbb veszélyről még mindig fájóan keveset tudunk. A The Game Awards 2018-on kiadott trailer ezen javít kicsit. 

Hirdetés

Az Anthem legújabb videója mesél kicsit a sztoriról és bemutat egy Monitor névre hallgató karaktert is, amely hatalmas és visszatérő fenyegetést jelent a játék világa és a benne élők számára egyaránt. A Monitor egy frakció vezetője, a Dominioné, amely azt az elvet vallja, hogy erőszakkal kell kikényszeríteni a békét, ráadásul nem a levegőbe beszélnek, ugyanis megvannak a saját javelinjeik. Az alábbi kedvcsináló számos érdekességet rejt még, például a játék egyik cipherjét, aki képes az Anthem segítségével messzire sugározni a hangját. Nézzétek csak: 

Az Anthem megjelenése 2019. február 22-én esedékes a főbb platformokra. Titeket meggyőzött már a BioWare?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)