Hirdetés

The Game Awards 2018 - legalább 10 új játék bejelentésére kerül sor

|

Nem csak az új Alien játék miatt lesz érdemes figyelni a díjátadót.

Hirdetés

A számunkra legkevésbé kényelmes időpontban, december 7-én hajnali 3-kor kezdődik majd az idei The Game Awards díjátadó, ami már évek óta nem csak a szakmabeliek és az év játékainak elismeréséről szól. 

Hirdetés

A tavalyi rendezvényen derült ki a Sea of Thieves megjelenési dátuma, ott jelentették be a Soulcalibur VI-ot, a GTFO-t, a Vacation Simulatort, a World War Z játékot, a Bayonetta 3-at, illetve a Fade to Silence-et is. Emellett több, már bejelentett játék kapott új trailert, mint a Metro: Exodus és a Death Stranding. Ne feledkezzünk meg Josef Fares kifakadásáról sem, az is egy szép pillanat volt.

Most minimum tíz, kisebb vagy nagyobb játék bejelentésére lehet számítani. Ezek egyike lehet az Alien: Blackout, de a többiről sejtésünk sincs.

Emellett szó eshet arról, hogy a Sony mikor tervezi kiadni következő játékait, ha már a PlayStation Experience elmarad idén.

Nagyon izgatottak vagyunk már. Élőben számolunk majd be az újdonságokról, mint mindig, tartsatok velünk jövő hét péntek hajnalban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)