Hirdetés

The Game Awards 2018 - nem számíthatunk a Cyberpunk 2077 jelenlétére

|

Aki egy új trailert vagy valamilyen bejelentést remélt, csalódni fog.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 még évekig nem készül el, és várhatóan sokat fog változni ahhoz képest, amilyen augusztusban volt.

Hirdetés

A CD Projekt RED talán az E3-on mutat majd valami újat belőle, viszont a The Game Awards során garantáltan nem. A közösséggel való kapcsolattartásért felelős Marcin Momot elmondta, hogy nagyon várják a leleplezéseket és bejelentéseket, de semmivel nem készülnek. Majd akkor mondanak bármi újat a Cyberpunk 2077 kapcsán, ha lesz mit mondani.

A péntek hajnalban zajló esemény során láthatunk egy Anthem trailert, feltehetően leleplezik az új Alien játékot, az Obsidian új játékát (ami akár egy BioShock is lehet), a Koei Tecmo újdonságát, és még egy csomó minden mást. Mi is beszámolunk mindenről, nézzetek vissza!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)