Hirdetés

The Game Awards 2018 - ilyen lesz a Far Cry New Dawn

|

Bemutatkozott a Far Cry sorozat következő része.

Hirdetés

Mivel a Far Cry 5 márciusban jelent meg, nem számítottunk arra, hogy a Ubisoft már decemberben bejelenti a következő játékot, viszont a The Game Awards 2018 keretében megtörtént a leleplezés.

Hirdetés

Ahogy azt a teaser is sugallta, Montana atomtámadás áldozata lett, mi pedig túlélőként térünk vissza 17 évvel később Hope megyébe, a Far Cry 5 fő helyszínére. A széria történelmében először ugyanis a Ubisoft készített egy közvetlen folytatást, a New Dawn az idei rész sztoriját görgeti tovább. Egy teljesen megváltozott térkép várja, hogy egyedül vagy egy társunkkal co-opban elhárítsuk rajta a fenyegetéseket, bázist építsünk, saját fegyvereket készítsünk és felfedezzük a Hope megye és egyéb területek titkait, sőt a látottak alapján lesz roncsderbi is. Visszatérő arcokkal is találkozhatunk, mint Jerome atya. Az új játék főgonoszai a kiszivárgott plakáton is látott ikrek, Mickey és Lou lesznek. Vessetek rá egy pillantást: 

A Far Cry New Dawn 2019. február 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)