Hirdetés

The Game Awards 2018 - itt egy kis Far Cry: New Dawn gameplay

|

Akit az érdekli, hogy miben lesz ez más, mint az előző rész, az dőljön hátra, és nézze végig a nagyjából negyed órányi videócsomagot. Fejlesztői napló is került bele.

Hirdetés

A Far Cry: New Dawn pontosan az a poszt-apokaliptikus őrült dühöngő lesz, amire a Far Cry 5 után szükségünk van (már ha szükségünk van rá egyáltalán, ízlés dolga). Legalábbis az első játékmenet anyagok alapján úgy tűnik, hogy egy fékevesztett kalandot kapunk, ami a Rage 2 mellett remélhetőleg azért labdába tud rúgni.

Hirdetés

Első körben kaptunk egy közel 8 perces, 4K-s játékmenet videót PC-n, érdemes megnézni, hogy eldöntsétek, nektek hogy tetszik az új hangulat:

Emellett egy fejlesztői napló is befutott, amiben a New Dawn csapata mesél a világról, a karakterekről, és hogy milyen újdonságokra számíthatunk a folytatásban.

A Far Cry: New Dawn megjelenés 2019. február 14-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek eddig hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)