Hirdetés

The Game Awards 2018 - jön a Marvel Ultimate Alliance 3

|

A Marvel hősei berobbannak a Nintendo hibrid konzoljára.

Hirdetés

A The Game Awards 2018 legelső bejelentése egy meglepetés volt a Marvel-Nintendo duótól, ugyanis a két vállalat partnerségéből egy exkluzív játék született. 

Hirdetés

A Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order Nintendo Switchre készül cel-shaded grafikával, a Team Ninja fejlesztésében. Az új beat 'em up mókában a Bosszúállók, az X-Men és a Galaxis őrzői karaktereivel szállhatunk harcba, az ellenfelek között pedig olyan rosszfiúk lesznek, mint az Őrült Titán testőrsége, a Fekete Rend és természetesen maga Thanos is. Íme az első trailer: 

A Marvel Ultimate Alliance 3-ra valamikor 2019-ben számíthatunk és az első információk szerint lesz benne 4 fős kooperatív mód is. Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)