Hirdetés

Idén is megrendezésre kerül a The Game Awards, már a pontos dátumot is tudjuk

|

A 2014 óta futó díjátadó egyre nagyobb népszerűségnek örvend az utóbbi években, várható volt, hogy idén sem marad el.

Hirdetés

A 2018-as The Game Awards rendezvényt a tavalyi nagy sikerre és népszerűségre tekintettel újra megrendezik, a főszervezők szerint ez lesz az eddigi legnagyobb Game Awards produkció.

Hirdetés

A rendezvény december 6-án, csütörtökön, magyar idő szerint délután fél 4-kor kezdődik, és ingyenesen nézhető lesz a legtöbb streaming és social média platformon. Ezzel kapcsolatban még később derülnek ki részletek, fél év alatt biztos többet is megtudunk a rendezvényről. A The Game Awards 2018-nak a Microsoft Theater ad otthont Los Angelesben, így várhatóan a helyszínen is rengetegen lesznek. Jegyeket vásárolni június 8-tól lehet az AXS.com oldalon keresztül.

Geoff Keighley, a rendezvény producere nagyon bizakodó az idei díjátadóval kapcsolatban. Ugyan sokan kritizálták, hogy az első,  2014-es esemény után egyre több és több reklámmal szakították meg a műsort, viszont a nézőszám csak növekedett. A 2017-es Game Awards nézőszáma például több mint 200%-os növekedést hozott a 2016-oshoz képest. A streameket 11,5 millióan követték, és Keighley szerint nagy szerepe volt a kiváló nézettségi adatok elérésében, hogy Steamen és Twitchen is közvetlenül kapcsolatban léphettek a nézőkkel. Interaktívak voltak a közvetítések, lehetett élőben szavazni és különböző nyereményjátékokon szerencsét próbálni.

Ti várjátok már a 2018-as The Game Awards díjátadót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)