Hirdetés

The Game Awards 2018 - a Rage 2 is új trailert kap a díjátadón

|

Hamarosan ismét belenézhetünk egy kicsit az egészen őrületesnek ígérkező lövöldébe.

Hirdetés

Ha minden jól megy, jövőre megérkezik a Rage 2, ami az eddig látottak alapján az első résznél is vadabb és elborultabb lesz. A Bethesda már mutatott korábban ezt-azt a játékból, de úgy tűnik, hogy hamarosan újabb kedvcsinálóval örvendezteti meg a rajongókat.

Hirdetés

Jópofa videót tettek közzé a fejlesztők a Twitteren, amiből kiderült, hogy a Rage 2 megnyerte a legjobb poszt-posztapokaliptikus westernnek járó, egyébként nem létező díjat. Persze jövőre simán lehet ilyen, és reméljük, a Rage 2 ki is érdemli majd. December 7-én, a The Game Awards 2018-on láthatjuk a Rage 2 legújabb trailerét, nézzetek vissza akkor.

Nektek hogy tetszik eddig a Rage 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)