Hirdetés

The Game Awards 2018 - itt jelentik be a Rocksteady új játékát?

|

Talán már a decemberi eseményen kiderül, hogy mi a Batman: Arkham trilógia fejlesztőinek titokzatos új projektje.

Hirdetés

Többek között az álláshirdetésekből és a fejlesztőcsapat közösségi médiás fényképeiből tudjuk, hogy valami nagyon dolgozik a Batman: Arkham játékok stúdiója: egyes források szerint egy Superman játékról van szó, mások szerint nem áll meg az acélembernél az ötlet és egy Igazság Ligája videojátékot kapunk. Azt is beszélték, hogy a rejtélyes projekt csak jövőre lepleződhet le, azonban könnyen előfordulhat, hogy még idén bejelentik. 

Hirdetés

A ResetEra szúrta ki, hogy a Game System Requirements adatbázisában felbukkant a "Superman: World's Finest" cím, a fejlesztőcsapatnál pedig a Rocksteady Studios van feltüntetve. A játékok gépigényeit tartalmazó honlapon nem tudnak posztolni a felhasználók, így biztos, hogy nem rajongói túlkapásról van szó, ráadásul a Devil May Cry 5 is felbukkant ugyanígy a hivatalos bejelentés előtt, így ez mindenképpen gyanús. 

A The Game Awards 2018 magyar idő szerint december 7-én éjjel tartják meg, az eseményt természetesen közvetítik is majd, valamint mi is be fogunk számolni mindenről, így semmiről sem maradtok le. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)