Hirdetés

The Game Awards 2018 - se a Rocksteady nem lesz ott, se a Superman játék

|

Sefton Hill, a stúdió egyik társalapítója tweetelt a pletykákra reagálva.

Hirdetés

Nagyon izgulunk már a december 7-én hajnali 3-kor kezdődő műsor miatt. A több mint 10, bejelentésre váró játék között biztosan van néhány kevésbé érdekes is (mint tavaly a Vacation Simulator, bár én azt még mindig nagyon várom), de lesznek nagy dobások, amik miatt talán még ébren maradni is érdemes.

Hirdetés

Viszont az már biztos, hogy a Rocksteady nem a The Game Awards keretében jelenti be új játékát. Hill elmondta, hogy javában zajlik a fejlesztés, és ahogy lesz mit megmutatni, szólni fognak, de most még hiába várunk a csapat felbukkanására a rendezvényen. Megerősítette még, hogy a pletykákkal ellentétben nem Superman áll a középpontban. 

Lehet, hogy a frissebb értesülések igazak, melyek szerint a játékban valójában az Igazság Ligáját irányíthatjuk. Meglátjuk idővel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)