Hirdetés

Tíz új játékot lepleznek le a The Game Awards-on, és egyik sem szivárgott még ki

|

Geoff Keighley azt is tagadta, hogy a Resident Evil 3 bármilyen formában megjelenik majd a rendezvényen.

Hirdetés

Egy hét sincs már hátra a The Game Awards 2019-ig, ami ugyan díjkiosztóként definiálja magát, de népszerűségének igazi oka, hogy majdnem olyan kaliberű bejelentéseket tud felsorakoztatni, mint egy E3. A jelöltek listáját már megismerhettük, de az, hogy milyen újdonságokkal készülnek számunkra a fejlesztőstúdiók és a kiadók, még mindig homályba burkolózik. Az est házigazdája szerint tíz premier is lesz.

Hirdetés

Korábban olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy a készülő Resident Evil 3 remake-et is itt jelentik be, de ezt Geoff Keighley kategorikusan tagadta, és óvva intette az internetezőket attól, hogy minden szivárgást készpénznek vegyenek. Azt is hozzátette, hogy még semmi  nem szivárgott ki a bejelentések listájáról, márpedig lesz mit nézni, ugyanis tíz új játék és projekt is most mutatkozik meg. Azt korábban elárulták, hogy a Gears Tactics és az Ori and the Will of the Wisps is kap egy új előzetest a show keretében, valamint a Riot Games a League of Legends karaktereit felhasználó single player játékok gyártására alapított új stúdiója, a Riot Forge is itt szerephez jut. A WolfEye Studios sem marad távol:

Mi nagyon reméljük, hogy Keighley-nek igaza van és sok meglepetést tartogat számunkra a The Game Awards 2019, ez mindenképp kiderül december 13-án. Ti milyen bejelentéseket látnátok szívesen a díjkiosztón?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)