Hirdetés

Sokkal többen követték idén a The Game Awardsot, mint tavaly

|

Míg az E3 iránt egyre kevesebb az érdeklődés, addig Geoff Keighley műsora szárnyal.

Hirdetés

Bár Magyarországról a hajnali időpont miatt nem volt éppenséggel kellemes követni a The Game Awards történéseit, azonban ha azt nézzük, hogy bejelentették az Xbox Series X konzolt, a PlayStation 5 első játékát, a Hellblade 2-t, láthattuk az új Ghost of Tsushima trailert és kiderült, hogy melyik játék volt az év legjobbja, akkor azért nem akarunk már annyira fanyalogni az éjszakázás miatt.

Hirdetés

Nem csak mi, a műsort vezető Geoff Keighley is elégedett a 2019-es The Game Awards teljesítményével, ugyanis ahogy Twitteren beszámolt róla, idén rekordot döntöttek: 45 millióan követték a livestreameket, amely 73 százalékkal több a tavalyi számoknál. 

Keighley ígérete szerint a The Game Awards 2020-ban is vissza fog térni és bár egyelőre nem határozott meg pontos dátumot, valószínűleg nem veszítenénk vele, ha a decemberre fogadnánk. Nektek hogy tetszett az idei díjátadó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)