Hirdetés

The Game Awards - ott lesznek a Bosszúállók rendezői is

|

Sejtjük is, hogy miért mennek a Russo fivéreknek a rendezvényre azon túl, hogy díjat adnak át.

Hirdetés

Ugyan nem kaptunk Bosszúállók 4 előzetest a Végtelen háború trailerének évfordulójára, de legalább azt bejelentették, hogy a Marvel fanoknak érdemes lesz figyelni a jövő heti The Game Awards díjátadót.

Hirdetés

Valószínűleg ott sem a 2019-es év legjobban várt filmjéről esik szó, hanem a Square Enix berkeiben készülő Bosszúállók játékról, amihez egy teaseren kívül még semmit nem kaptunk. Annyit tudunk, hogy a Crystal Dynamics és az Eidos Montreal dolgozik rajta, és hallottunk olyat, hogy fedezékalapú shooternek szánják. Remélhetőleg jövő pénteken már okosabbak leszünk.

Tíz címet fognak bejelenteni, melyek közül az egyik az Obsidian és a Take Two újdonsága lesz (könnyen lehet, hogy egy új BioShock), egy másik pedig egy új Alien játék. Elférne a listán a Bosszúállók adaptációja is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)