Hirdetés

The Game Awards 2016 - bemutatkozott a Dauntless

|

A The Game Awards egy, a játékipar veteránjaiból álló új stúdió játékának bejelentését is hozta, a Dauntless pedig elég hangulatosnak tűnik.

Hirdetés

The Game Awardsra idén is jutott jó néhány világpremier, a jól ismert stúdiók és kiadók mellett viszont a kisebb csapatok is kaptak a reflektorfényből. Jesse Houston, aki korábban a BioWare és a Riot csapatában is dolgozott, új stúdiójának játékát, a Dauntlesst mutatta be.

A játékmenetről nem sokat tudtunk meg, viszont az kiderült, hogy a játék free-to-play lesz és PC-re érkezik. Illetve mivel a cinematic traileren négy karakter száll szembe egy méretes szörnnyel (aki kicsit az Ori and the Blind Forest bagolyszerű gonoszára emlékeztet), egészen egyértelmű volt, amit a Dauntless honlapja is megerősít, hogy egy kooperatív akció-szerepjátékra számíthatunk. Innen azt is megtudhatjuk, hogy a rendkívül félelmetes szörnyek ellen folyamatosan egyre erősebb felszereléssel vonulhatunk csatába, de folyamatosan változó tájakat is ígér nekünk a Phoenix Labs.

Mit szóltok a hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)