Hirdetés

A The Game Awardson derül ki a Death Stranding és a Ghost of Tsushima megjelenési dátuma?

|

Persze megint csak pletyka reppent fel, de igazából nem is elképzelhetetlen, hogy a Sony a The Game Awardsra vigye a nagyágyúit.

Hirdetés

Egy brazil weboldal, a Combo Infinito azt állítja, hogy kaptak egy emailt a Sony Brazil csapatától, benne az infóval, hogy három PlayStation 4 exkluzívhoz is jönnek megjelenési dátumok a The Game Awards keretében: Death Stranding, Dreams, és a Ghost of Tsushima.

Hirdetés

A megjelenési dátumok mellett mindháromból láthatunk majd új jeleneteket is, ami nyilván érthető, senki nem akar feldobni egy dátumot a kijelzőre, aztán lemászni a színpadról, mintha mi sem történt volna. Mivel 2019-ben a Sony kihagyja az E3-at, vélhetően még idén akarnak mutatni valamit a nagyközönségnek, és két nagy exkluzív cím konkrét megjelenési dátuma nem lenne rossz lépés, a The Game Awards pedig nem rossz terep erre, egyre több bejelentés szokott a rendezvényen megtörténni.

Ettől függetlenül egy pletykáról van szó, meg nem erősített forrás alapján, szóval egyelőre maradjunk is ennyiben, hamarosan okosabbak leszünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)