Hirdetés

Megmenekült a The Wolf Among Us 2

|

A Telltale becsődölésével bizonytalanná vált a The Wolf Among Us folytatása, azonban most fellélegezhetünk.

Hirdetés

A világ összes szomorúságát magunkénak éreztük, amikor kiderült, hogy a Telltale búcsút mond és magával visz a sírba olyan szériákat is, mint a The Walking Dead és a The Wolf Among Us. Aztán jött a hír, hogy a stúdiót feltámasztották, így a korábban meghiúsult projektek is megmenekülhetnek. 

Hirdetés

Noha túl sok konkrétumot nem kaptunk, azonban a The Game Awardson újból bejelentették a The Wolf Among Us 2-t, méghozzá egy rövid, de annál reménytelibb teaser kíséretében, amelyben Bigsby Wolf és Snow White is megmutatja magát egy picit. Íme: 

Érdemes egyébként megjegyezni, hogy a videó végén felbukkan az Adhoc Studio logója is, amelyet olyan kalandjátékokon edződött veteránok alapítottak, akik korábban a Telltale csapatát erősítették. Bízunk benne, hogy jó lesz ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)