Hirdetés

Több tucat játék fogja megmutatni magát a The Game Awardson

|

Geoff Keighley mesélt róla, hogy mikkel készülnek az év utolsó nagy videojátékos eseményére.

Hirdetés

Mindig nagy buli azzal zárni az évet, hogy megtudjuk, mik lettek az esztendő legjobb játékai és kik lettek a legkiválóbb alkotói, ráadásul a díjátadás mellett bejelentéseket és trailereket is kapni szoktunk bőséggel, így az is körvonalazódni szokott, hogy a következő évben mikre számíthatunk.

Nem lesz ez másként idén sem, a The Game Awards magyar idő szerint december 9-én, 1:30-kor fog visszatérni, és az már biztos, hogy az 505 Games Michael Madsennel együttműködve be fog jelenteni valamit, ahogyan az is, hogy a Tekken 8 jelen lesz. Nagy tétekben mernénk fogadni arra is, hogy Hideo Kojima sem fog távol maradni országos cimborája, Geoff Keighley műsorától (a NetherRealm Studios következő játéka viszont biztosan nem kerül bejelentésre, ezt maga Ed Boon jelentette ki).  

Hirdetés

Keighley azt már kihangsúlyozta nemrég, hogy idén megpróbálják rövidebbre fogni a műsort, viszont ez nem jelenti azt, hogy unalmas lesz a show. A The Game Awards atyja korábban azt mondta, hogy több mint 50 videojáték fog résztvenni valamilyen formában az eseményen, most pedig a Redditen egy kérdezz-felelek során elárulta, hogy nagyjából 30-40 játék esetében számíthatunk újdonságra az este folyamán, amelyek közül szép számmal lesznek új bejelentések is. Keighley szerint bár néhány ezek közül CG trailer lesz, azonban sok gameplay prezentációra is sor kerül. 

A műsorvezető elárulta, hogy régóta nem érezte magát ilyen jól egy műsorral kapcsolatban:

"Több ezer rajongó lesz újra velünk, egy igazán erős felhozatallal bejelentésekből és tartalmakból, és összességében egy jó show-val. Szóval nagyon izgatott vagyok. Ha minden kitart, és titokban tudunk tartani néhány meglepetést, akkor ez egy nagyon szórakoztató este lesz! Rég éreztem ilyen jól magam egy show-val kapcsolatban."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Érdemes lesz tehát élőben nézni a műsort, hiszen a Valve Steam Deckeket osztogat majd, de ha titeket ez nem mozgat, akkor csak olvassátok el az összefoglalónkat, talán találtok majd benne Star Wars Jedi: Survivor, Final Fantasy 16, új Crash Bandicoot és Diablo 4 bejelentéseket is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)