Hirdetés

Új Saints Row trailert hozott a The Game Awards

|

A Volition rebootja is felbukkant a ma hajnali műsorban, aminek köszönhetően ismét beleshettünk a játék félőrült világába.

Hirdetés

A Volition Entertainment és a Deep Silver éppen azon dolgoznak, hogy visszahozzák a Saints Row sorozatot a játékvilág frontvonalába. Ennek megfelelően nyilván a The Game Awardsot sem hagyhatták ki, ahol egy új trailerrel jelentkeztek, miután nem is olyan régen kiderült, hogy muszáj volt elhalasztaniuk a játék megjelenését.

A leginkább akcióra koncentráló videóban rengeteg robbanást és lövöldözést láthattunk, de emellett a játék világából is többet ismerhettünk meg. Mondjuk rá.

Hirdetés

Nagyvárosi lakónegyedek, sivatagi tömegmészárlások, egy rakat különleges fegyver, és rengeteg kozmetikai kiegészítő vár majd minket Santo Ilesóban, valahogy így tessék elképzelni majd a hangulatot:

A The Game Awards trailer végén egyébként a stúdió ismét megerősítette a már korábban belengetett megjelenési dátumot is. A Saints Row reboot ennek értelmében 2022. augusztus 23-án érkezik majd PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Ti tesztek majd vele egy próbát, vagy nem jön be az irányváltás?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)