Hirdetés

The Game Awards 2017 - nyaralni visz a Vacation Simulator

|

A zseniális Job Simulator készítőinek új játékában nem dolgozni kell, hanem pihenni.

Hirdetés

A létező egyik legszórakoztatóbb VR-játék a Job Simulator. Akármilyen VR-szemüveget is választottatok, és akármennyire is taszítanak titeket a hülye szimulátorok, ezt mindenképp próbáljátok ki.

Hirdetés

Jövőre jön a folytatás, a Vacation Simulator, amit az Owlchemy Labs Oculus Rifthez, HTC Vive-hoz és PlayStation VR-hoz is elkészít. A játékban nyaralni megyünk, a teaser alapján a tengerparton süthetünk húst, kajálhatunk hotdogot, és dobálhatunk ártatlan, mit sem sejtő tengeri lényeket. 

A videó nem adja át jól, valójában milyen mókás a játék, de majd elmondjuk úgyis (sőt, talán videóban is megmutatjuk), miután megjelent. 

Közben remélem, hogy mindenki fejében megszólalt a cím olvasása után az Álomhajó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)