Hirdetés

Vadnyugati horroron dolgoznak a Shadow Warrior trilógia fejlesztői

|

Az Evil West lehet az a játék, amire a kultikus Darkwatch rajongói vártak az elmúlt években.

Hirdetés

Számos izgalmas bejelentésnek örülhetett, aki élőben követte a 2020-as The Game Awards eseményeit, vagy inkább átaludta az éjszakát, majd reggel frissen és kipihenten olvasta át a vonatkozó híreket.

A show egyik kellemes meglepetéseként minden előjel nélkül felbukkant az Evil West, a Flying Wild Hog stúdió soron következő fejlesztése, mely témája miatt a 2005-ben PlayStation 2 és Xbox konzolokra kiadott Darkwatchra emlékeztet.

Hirdetés

A Focus Home Interactive gondozásában érkező akció-kaland (fontos, hogy nem FPS-ként hivatkoznak rá) Jesse Rentier vámpírvadász és az életére törő természetfeletti teremtmények csatározását dolgozza fel. Vadnyugati környezet keveredik dark fantasy motívumokkal, miközben egymagunkban, vagy kooperatív módban haladunk végig a narratív kampány állomásain. Válogatott tűzfegyverek, közelharci eszközök és kiegészítők, valamint fejleszthető képességek döntenek majd életről és halálról.

A jelenlegi tervek szerint az Evil West az ún. cross-gen játékok egyre táborát erősíti, azaz a PC, valamint a nemrég debütált PlayStation 5  és Xbox Series X|S konzolok mellett PS4-en, valamint Xbox One-on is tiszteletét teszi valamikor 2021 folyamán.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)