Hirdetés

Videó mesél a következő Dragon Age-ről

|

A BioWare újból megmutatta, hogyan képzeli el a Dragon Age széria jövőjét.

Hirdetés

Fájdalmasan keveset beszélt eddig a BioWare arról, hogyan viszi tovább a Dragon Age franchise-t az Inquisition után, de pár hete azért megosztottak egy videót, amelyből megtudhattunk ezt-azt.

Akkor Casey Hudson (aki azóta távozott a cégtől) és csapata beszélt kicsit arról, hogy milyen elvek mentén rakják össze a következő részt, melynek fejlesztése még az elején jár.  

Hirdetés

A The Game Awardson viszont végre újra hallatott magáról a Dragon Age 4, és bár nyilvánvalóan gameplay videót továbbra sem kaptunk, viszont egy végtelenül hangulatos kedvcsinálót igen, amely megmutatta, hogy mire számíthatunk a következő Dragon Age-től. Az előzetes leírása szerint láthatunk néhány helyszínt és felbukkan néhány frakció is, már csak ezért is megéri megnézni:

A Dragon Age 4 várhatóan a fontosabb platformokra jön, valamikor a távoli jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)