Hirdetés

Visszatér a zombie shooter műfajhoz a Turtle Rock Studios, készül a Back 4 Blood

|

A fejlesztőcsapat a Left 4 Dead alapjaira építkezve dolgozik a legújabb játékán, a tervek szerint jövő nyáron már csapatban apríthatjuk a zombikat.

Hirdetés

A Turtle Rock Studios csapata is újdonsággal készült a The Game Awards alkalmából, és a rendezvényen került bemutatásra a Back 4 Blood, amit egyértelműen az eredeti Left 4 Dead ihletett. A csapat megfogalmazásában még több karakterrel, még több és még nagyobb zombikat pusztíthatunk majd a kooperatív lövöldében.

A bejelentés mellé érkezett egy rövid gameplay videó is, amelyben a jelenleg pre-alpha verzióban futó játékot láthatjuk. Nézzétek meg ti is alább!

Hirdetés

A Back 4 Blood a jelenlegi tervek szerint 2021. június 22-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re is. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)