Hirdetés

Wonder Woman játékon dolgoznak a Shadow of Mordor készítői

|

Elhalmoz minket különféle DC játékokkal a Warner Bros.

Hirdetés

Várhatóan 2022-ben megjelenik a Gotham Knights és a Suicide Squad: Kill the Justice League is, hacsak valamelyiket nem halasztják el végül - és ezzel még nincs vége a DC szuperhőseit felvonultató játékok sorának, ugyanis a Warner Bros. és a Monolith Productions látott fantáziát egy Wonder Woman játékban - de végülis ki nem?

Hirdetés

Azon túl, hogy készül, és hogy az a csapat dolgozik rajta, amelyiknek a Shadow of Mordor, Shadow of War játékokat is köszönhetjük, semmit nem tudtunk meg, de így, hogy ilyen telített a naptár, nem hisszük, hogy 2023 előtt kijönne. Akármikor is érkezik, szeretettel és nagy érdeklődéssel várjuk.

Milyennek képzeltek el egy Wonder Woman játékot?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)