Hol találod a Diablo IV Deluxe vagy Ultimate Edition digitális bónuszait?

|

A Diablo IV előrendelésért és a nagyobb kiadások beszerzéséért számtalan apróságot kapunk, de nem fogjuk azonnal látni ezeket letöltésnél.

A Diablo IV előrendelői extrái között nyilván a korai hozzáférés volt a legfontosabb. Aki a Digital Deluxe vagy Ultimate kiadásokat szerezte be az már mától elkezdhet játszani (már ha nem lépnek közbe a konzolos problémák), de ezen felül jár még egy rakat kisebb-nagyobb digitális ajándék is a vásárlóknak. Mivel azokat a Blizzard szétszórta több játékban is, így nem biztos hogy mindenki könnyedén rájuk talál, ezért gondoltuk, segítünk nektek eligazodni ezek fellelésében.

Diablo IV előrendelői hátasok

Az alap kiadás tulajdonosai kapnak egy Light-Bearer Mountot és egy Caparison of Faith Mount Armort hátasuknak, míg a Deluxe és Ultimate tulajdonosok ezek mellé egy Temptation Mountot és egy Hellborn Carapace Mount Armort is bezsebelhetnek.

Ezek mindegyikét Kyovashadban találjátok majd Oskarnál, az istálló tulajdonosonál. Az apró bökkenő, hogy addig egyiket sem érhetitek el, amíg nem teljesítettétek az Act 3 Mount: Donan's Favor című küldetését. A hátasok utána nyílnak meg, velük együtt pedig az előrendelői cuccaitok is.

Diablo IV Wings of Creator Emote

Az Ultimate Edition vásárlók kapnak ajándékba egy extra emote-ot, ami közben a karakterünk szárnyakat ereszt és lebeg a levegőben. Ezt úgy tudjátok használni, ha megnyomjátok Action Wheel előhívásához szükséges billentyűt vagy gombot, majd megnyomjátok a Customize gombot. Ott az Emote menüben fel tudjátok szerelni a Wings of Creatort az Action Wheel egy üres helyére, ahonnan már bármikor használhatjátok azt.

World of Warcraft Amalgam of Rage mount

A World of Warcraft démoni hátasa minden előrendelőnek jár, és még előfizetés sem kell hozzá (a WoW beenged aktív fiók nélkül is, csak LVL 20-ra korlátozza a szinthatárt, és magasabb karakterekkel nem lehet belépni). Ha beléptél a játékba, akkor keresd meg a Mount Journal menüt (ez alapból Shift+P-re van állítva) és ott is lesz a Mount lista legtetején egy kis ajándékdobozban. Arra csak rá kell kattintani, és már meg is lesz az Amalgam of Rage.

Diablo III Inarius Wings és Inarius Murloc Pet

Az előrendelők a korábbi játékhoz is kapnak pár apróságot, melyeket a Diablo Shop menüben, a Collection fül alatt fogtok megtalálni. A Wings és Pets fülek alatt megtaláljátok az előrendelői ajándékokat, amiket hozzá is tűzhettek a kedvenc Diablo III-as karaktereitekhez.

Diablo Immortal Umber Winged Darkness Cosmetics Set

Ha nincs elég Diablo az életedben, akkor a mobiljátékba is érdemes lesz visszanézned. Az előrendelők ott is kapnak extrákat, méghozzá egy páncél készletet és egy fegyvert. Mindkettőt egy karakterrel lehet csak behúzni, így válasszatok okosan.

A cuccokat a menü Events részlegében találjátok, a Diablo IV Pre-order Rewards menüpont alatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)