Hirdetés

12 óra alatt lett annyi PlayStation 5 előrendelés, amennyi a PS4-nek 12 hét során jött össze

|

Az Egyesült Államokban különösen kapós a konzol, de eleve óriási a kereslet a PlayStation 5 iránt.

Hirdetés

Amikor már a Sony Interactive Entertainment ügyvezetője is azt mondja hetekkel a PlayStation 5 startja előtt, hogy aki nem rendelte elő az új konzolt, az jó eséllyel nem fog tudni szerezni a megjelenés napján, akkor ideje tényleg lemondani erről. A Reuters beszámolója alapján a Sony szerint óriási a kereslet, és 12 óra kellett az Egyesült Államokban ahhoz, hogy annyi konzolra érkezzen előjegyzés, amennyire a PlayStation 4 esetében 12 hét alatt.

Hirdetés

Érdemes ugyanakkor azt is tudni, hogy a koronavírus-járvány miatt a gyártás nem tudott a várt ütemben haladni, és valószínűleg ezért is bontották két hullámra a startot. Jim Ryan elmondta, keményen dolgoznak azon, hogy az ünnepi bevásárlószezonra fel tudják tölteni a készleteket, de azt nem árulta el, mikor érkezik újabb szállítmány; ez nyilván régiónként is eltér.

Mindenesetre ha idén akartok játszani, az a biztos, ha leadjátok az előrendelést mihamarabb, hogy legalább várólistára kerüljetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)