Hirdetés

13 év után távozik a Resident Evil producere

|

A Bungie csapatában folytatja a munkáját Peter Fabiano.

Hirdetés

13 év közös munka után új helyen folytatja Peter Fabiano, aki a Resident Evil sorozat egyik meghatározó neveként volt ismerős a Capcomnál. Twitter profiljának leírásából megtudhatjuk, hogy egyszerű alkalmazottnál jóval több volt, közreműködött például a kiadó nemzetközi munkálatainak kialakításában is.

A búcsúbejegyzésében hálát mondott mindenkinek a Capcom csapatában és azt írta, örökre hálás lesz az ott dolgozóknak a közös tapasztalatokért, eredményekért és élményekért.

A poszt végén közölte: az új állása a Bungie-nál lesz, ahol újabb csodás emberekkel dolgozhat majd és tovább folytatódhat a története. Arról ugyan nincs hivatalos információ, hogy pontosan min is fog dolgozni, a tweet lezárásán az "Eyes up guardian" elég beszédes.

Hirdetés

Fabiano egyébként szerepelt például a Resident Evil 7-ben, ahol Peter Walkent alakította:

Fabiano az új munkahelyén is hasonló pozíciót fog betölteni, mint korábban a Capcom berkein belül: a Resident Evil korábbi rendezőjének új titulusa a Bungie stúdió produkciós menedzserévé emeli.

Nekünk, a játékosoknak mindössze annyi dolgunk van, hogy drukkolunk a Capcomnak, hogy megfelelően tudják majd pótolni a kialakult űrt, hogy a Resident Evil a jövőben is jó kezekben legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)