Hirdetés

200 millió dolláros büntetést fizetett az AMC a The Walking Dead egykori producerének

|

Frank Darabont másfél évadon át gondozta a The Walking Deadet, de nemrég kiderült számára, hogy nem megfelelően kompenzálták.

Hirdetés

2010-ben indult az AMC-n a The Walking Dead sorozat, mely bár nehéz időket is megélt, egy izgalmas utolsó évaddal búcsúzhat a jövő év elején. Az első évadoknál az Oscar-jelölt Frank Darabont, minden idők egyik legjobb filmje, A remény rabjai rendezője is jelen volt, aki részesedést kapott a bevételekből. 

Idővel azonban világossá vált számára, hogy nem annyi jut neki, amennyit a szerződése szerint érdemelne, ezért 2013-ban beperelte a csatornát. Most döntés született az ügyben: az AMC 200 millió dollárral kompenzálta a producert, és a streaming-megállapodások után mind az alap sorozat, mind a Fear the Walking Dead miatt dől neki a pénz a továbbiakban is.

Hirdetés

Cserébe viszont lemondott arról, hogy bármi egyéb The Walking Dead-es tartalom után pénzt kapjon. A megállapodást mindkét fél elfogadta, de még nem kizárt, hogy az ügy bíróságon folytatódik. Darabont eredetileg 280 millióra tartott igényt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)