Hirdetés

Na melyik játék fogyott a legjobban novemberben? Hát persze, hogy a Call of Duty!

|

Hiába megy a hiszti, az amerikai eladásokat még mindig magasan vezeti az Activision lövöldéje.

Hirdetés

A Call of Duty: Infinite Warfare sokkal gyengébben teljesített a kasszáknál, mint mondjuk a Black Ops 3, de novemberben így is bezsákolta a legjobban fogyó játéknak járó címet.

Egyáltalán nem meglepő, hogy a megjelenés hónapjában a Call of Duty-t nem lehet megállítani, a Battlefield 1 második helye azonban így is szép teljesítmény. Annál izgalmasabb viszont, hogy a digitális eladások nélkül is harmadik-negyedik helyet szerző Pokémon Sun & Moon együttes eladásai túlszárnyalták a Call of Duty-t.

Call of Duty: Infinite Warfare
Battlefield 1
Pokémon Sun (digitális eladások nélkül)
Pokémon Moon (digitális eladások nélkül)
Titanfall 2
NBA 2K17
Madden NFL 17
Watch Dogs 2
The Elder Scrolls 5: Skyrim (digitális eladások nélkül)
FIFA 17

Ezzel a Nintendo 3DS történelmének legsikeresebb hónapját zárta. Emellett a sportjátékok pörögtek nagyon jól az USA-ban, az NBA, a Madden és a FIFA is odaért a TOP 10-be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)