Hirdetés

Ezek voltak 2017 legjobban fogyó dobozos játékai itthon

|

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, az aktuális FIFA-nál egy játékot sem kerestek többen az 576 boltjaiban, de azért néhány meglepetést tartogat a 2017-es toplista is.

Hirdetés

Tegnap lezárult szavazásunk, hamarosan kiderül, melyikek voltak szerintetek a tavalyi év legjobb játékai, de a gamerek azzal is letették a voksukat, hogy melyik játékokat vásárolták meg a legtöbben. Az 576 KByte adatait átböngészve ebbe is nyerhetünk némi bepillantást.

Hirdetés

A tavalyelőtti toplistához hasonlóan ismét a huszonöt legjobban fogyó címet gyűjtöttük ki, az akkori felsorolásra pedig érdemes ismét vetni egy pillantást, hiszen ahhoz képest akad néhány érdekes fejlemény. A győztes a FIFA 18 lett, de az eggyel korábbi rész idén még jobban teljesített, csupán a nyolcadik helyre esett vissza a FIFA 17. Kiválóan tartotta magát második évében az Overwatch és a Battlefield 1 is, a harmadik és a negyedik helyről mindössze a hatodik és hetedik pozícióba csúsztak le.

Az idei toplistán megfigyelhető az is, mennyivel óvatosabbak lettek a játékosok a tavaszi és az őszi szezon között. Míg az utólag széles körben csalódásnak titulált Mass Effect Andromedát megvásárolták a tizenegyedik helyre elegendő példányban, addig például a Middle-earth: Shadow of War (igaz, nem sokkal) lemaradt a 25-ös listáról. Kettős a lista az egyjátékos címek népszerűségének szempontjából is, hiszen míg a Horizon Zero Dawn a kilencedik helyet szerezte meg, amivel a legjobb konzolexkluzív cím lett a listán, addig a Prey, a Wolfenstein II, vagy éppen az új South Park RPG szintén nem került a legsikeresebb huszonöt játék közé.

2017 legjobban fogyó játékai az 576 KByte adatai alapján

1. FIFA 18
2. Grand Theft Auto V
3. Assassin's Creed Origins
4. Star Wars Battlefront II
5. Tom Clancy's Rainbow Six Siege
6. Battlefield 1
7. Overwatch
8. FIFA 17
9. Horizon Zero Dawn
10. Minecraft
11. Mass Effect Andromeda
12. Call of Duty: WWII
13. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY
14. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
15. Tom Clancy's The Division
16. Just Dance 2018
17. Watch Dogs 2
18. Counter-Strike: Global Offensive
19. LEGO Marvel Super Heroes
20. World of Warcraft Battle Chest
21. Titanfall 2
22. LEGO Worlds
23. For Honor
24. Need for Speed Payback
25. Injustice 2

Ti milyen játékot vettetek dobozosan tavaly?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)