Hirdetés

Ezekre a 2019-es játékokra vágynak legjobban a PC-sek

|

Meglepő, hogy mely játékokat rakták a legtöbben a kívánságlistájukra.

Hirdetés

Néhány év végi ballépéstől eltekintve többnyire jó játékokat kaptunk 2018 során, és 2019-től is hasonlót várunk.

Hirdetés

A Steamen meg lehet nézni, melyek azok a játékok, amiket a felhasználók a legnagyobb számban tettek kívánságlistájukra. Pontos számokat nem tudunk, csak sorrendet, és nyilván nem használja mindenki a funkciót, de nagyjából képet kapunk arról, mely PC-s játékok arathatnak sikert jövőre. Ez alapján az élen jelenleg a Dark Souls fejlesztőinek újdonsága, a Sekiro: Shadows Die Twice áll, amit a Resident Evil 2 követ. A Metro Exodus a harmadik, majd a Devil May Cry 5 következik. Az első PC-exkluzív az ötödik helyen álló Total War: Three Kingdoms. A The Game Awards során bejelentett The Outer Worlds is szépen felszaladt, már most a hetedik, illetve az eredetileg a múlt hétre tervezett, de egy héttel elhalasztott Atlas is bekerült a top 10-be. A legnépszerűbb 25 között szerepel még a Yakuza Kiwami, a Far Cry New Dawn és a Mortal Kombat 11 is. A teljes listát itt találjátok meg.

Ti mit vártok a legjobban a 2019-es játékok közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)