Hirdetés

Nagyon valószínű, hogy vagy a Borderlands 3, vagy egy új BioShock jön jövő tavaszig

|

A Take-Two nagyon bizakodó a következő pénzügyi évvel kapcsolatban, melynek során nem csak a Red Dead Redemption 2, de egy 2K-játék is meg fog jelenni.

Hirdetés

A Take-Two alá két kiadó tartozik, a Rockstar Games és a 2K Games. Amit az előbbi megtermel a Grand Theft Auto Online-nal, abból az utóbbit is simán el lehet tartani, ezért a tavalyi évben csak az NBA 2K18, a WWE 2K18 és az XCOM 2 kiegészítője jelent meg a 2K részéről. 

Hirdetés

Várhatóan idén sem kapunk ennél sokkal többet, viszont biztos, hogy legkésőbb 2019 márciusában megjelenik egy "a 2K egyik legnagyobb franchise-ához tartozó, régóta várt új cím". Ezt állítja legalábbis a mai sajtóközlemény, amiben a vállalat azt is írja, rekord bevételekre számít. Mivel az nem titok, hogy a Borderlands 3 javában készül, inkább erre tennénk, de nem zárhatjuk ki, hogy valami másról van szó - például a BioShock folytatásáról.

A Take-Two másik fontos játéka a Red Dead Redemption 2 lesz, melyben, mint ma megtudtuk, október 26-ától merülhetünk el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)