Hirdetés

A 2K Games is levetette a játékait a GeForce Now kínálatából

|

Egyre több kiadó hagyja ott a GeForce Now-t, miután az Nvidia az engedélyük nélkül indította el a szolgáltatást.

Hirdetés

Az Nvidia streaming szolgáltatása nagyon népszerű, hiszen a Google Stadia kissé elrettentő modelljével ellentéteben - ahol minden játékot újra meg kell vennünk az előfizetés mellett -, a GeForce Nown keresztül a Steam, Epic Games Store és uPlay könyvtárunkban szereplő, már megvásárolt címeket minden további nélkül pörgethetjük, és csak a szolgáltatásért kell fizetnünk. Noha a felhasználók számára ez egy nagyon baráti hozzáállás, a kiadókkal már messze nem ilyen rózsás a viszony, most például a 2K Games vetette le a játékait a kínálatból. 

Hirdetés

Annak ellenére, hogy rengetegen próbálják ki a GeForce Now-t, sok kiadó átverve érzi magát, mivel az Nvidia egyáltalán nem kérte az engedélyüket, hogy elérhetővé teheti-e a játékaikat a béta elhagyása után is, a végleges előfizetéses rendszerben. Emiatt legutóbb már kifakadt egy fejlesztő, az olyan nagyobb kiadók, mint az Activision Blizzard, a Bethesda vagy a Capcom pedig csak simán eltávolítják játékaikat a repertoárból. 

Most a 2K Games is csatlakozott ehhez a listához, így többek között olyan címek váltak elérhetetlenné, mint a Borderlands 3, a Civilization 6, az XCOM vagy a kiadó sportjátékai. Noha az NVIDIA azt ígéri, hogy egyre több játékot szeretnének a szolgáltatáson belül, lassan kezdeniük kell valamit az elvándorlással, hiszen a nagy kiadók AAA játékai nélkül könnyen vakvágányra futhatnak.

Ti  mennyire vagytok elégedettek a GeForce Now nyújtotta lehetőségekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)