Hirdetés

Új stúdiót nyit a 2K, a Call of Duty: WWII egyik fő embere fogja irányítani

|

A Sledgehammert is alapító Michael Condrey a Szilícium-völgyben fejleszt valamit új csapatával.

Hirdetés

Valószínűleg idén nyáron kiderül, min dolgoztak a 2K Games stúdiói az elmúlt években. Szívesen látnánk valamit az évenként jelentkező sportjáték szériákon és a Civilization VI kiegészítőkön kívül is.

Hirdetés

Eddig öt csapat tartozott a kiadó alá (2K Chengdu, 2K Marin, 2K Vegas, Firaxis Games, valamint a Hangar 13, amibe beleolvadt a 2K Czech), ezek mellé csatlakozott most a Condrey által vezetett hatodik. Nagy név a szakmában: ő alapította a Call of Dutykkal foglalkozó Sledgehammert, de közreműködött a Dead Space franchise-nál és több EA-s játéknál is. Jelenlegi információk szerint egy be nem jelentett projekten fog dolgozni a frissen összeálló csapattal. 

Titokban most is egy új BioShockban reménykedünk, de egy jó Mafia játékot sem dobnánk vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)