Hirdetés

400 millió dollárnál jár a Star Citizen támogatása

|

Már régen ez a világ legdrágább videojátéka, és a támogatók gondoskodnak arról, hogy pozícióját megőrizhesse.

Hirdetés

Elemzők becslései szerint a Grand Theft Auto V fejlesztési és marketingköltsége együtt volt legfeljebb 246,8 millió dollár, míg a Cyberpunk 2077 elkészítésére és reklámozására 316 milliót költött el a CD Projekt RED. Ezek ismeretében kijelenthetjük, hogy a Star Citizen már most is minden idők legdrágább játéka, és mire elkészül (ha elkészül valaha), valószínűleg annyi pénzt költenek rá, amennyit senki nem lesz hajlandó a jövőben.

Mint az a hivatalos oldalon is látható, a játékosoktól kapott támogatás mértéke átlépte a 400 millió dollárt, másfél évvel azután, hogy meglett a 300 millió. Ezt 3 366 059 érdeklődő dobta össze.

Hirdetés

A játék december 1-ig ingyenesen kipróbálható, az Intergalactic Aerospace Expo esemény keretében 48 óránként más és más űrhajót lehet kibérelni. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy hamarabb meglegyen a 400 millió.

Továbbra sincs semmi ígéret arra, hogy mikorra tervezik befejezni akár a többjátékos módot, akár a Squadron 42 néven ismert kampányt. A 3.15-ös frissítéssel kórházak, veszélyes küldetések, és gyógyításhoz kapcsolódó rendszerek kerültek be.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)