Hirdetés

69 be nem jelentett játékon dolgozik a THQ Nordic és a Deep Silver

|

Ezekkel együtt 118 játék formálódik épp a két kiadóhoz tartozó stúdiók kezei alatt.

Hirdetés

Nem azért vásárolt össze mindenféle stúdiókat a THQ Nordic, hogy nézze, ahogy unatkozó fejlesztők ülnek az üres szobákban, többségükkel együtt ráadásul a játéklicenceket is megszerezték, így remasterek, folytatások, valamint vadonatúj projektek egyaránt készülhetnek. Az ugyancsak az Embracer Grouphoz tartozó Deep Silvernél sem áll a munka.

Hirdetés

A két kiadó összesen 118 játékért felel, melyből 49-et már lelepleztek (engedjétek meg, hogy ne soroljuk fel mindet), 69-et viszont még nem. Ez nem jelenti, hogy mindegyik meg fog jelenni, de ennyi projekt fut párhuzamosan jelenleg. A vállalat azt is bejelentette, 2021. április 1-ig biztosan nem ad ki AAA játékot, viszont a Biomutant, a Chorus, a Deep Rock Galactic, a Destroy All Humans!, az Iron Harvest, a MotoGP 20, a Ride 4 és a Wasteland 3 garantáltan érkezik a március 31-ig tartó pénzügyi évben - néhány ezek közül ugye már meg is jelent, azokat nem veheti el tőlünk senki. További részletekre várnunk kell, fokozatosan fogják őket adagolni az év további részében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)