Hirdetés

A Blizzard egykori alelnöke, Chris Metzen alapított egy társasjátékos stúdiót

|

Mindenki kedvenc hadura újra érzi az alkotóvágyat.

Hirdetés

A sztori azzal kezdődött, hogy Chris Metzen és Mike Gilmartin alapítottak egy társasjátékos klubot Warchief Gaming névvel. Most ebből építenek társasjátékokat fejlesztő stúdiót. Chris 2016-ig a Blizzard alelnöke volt, de egyébként ő felelt az Overwatchért, a Warcraft franchise sztorijáért, és zöld megmentőnk, Thrall atyai hangjáért is.

Hirdetés

Mike Gilmartin is blizzardos veterán: ő a minőségbiztosítási részleg alelnöke volt, de ő is otthagyta a stúdiót az idei év elején. A két nagy öreg most összeült, hogy együtt induljanak egy új kalandra.

"Felépítettünk világokat, összehoztunk termékeket, dolgokat, amiket mindig is imádtunk. Társasjátékok, taktikai háborús játékok, szerepjátékok és azok történetei képregényekben, animációkban, regényekben... Egy kicsit szeretném újra végigcsinálni. Ezúttal lassan, okosan. Mostanra kicsit öregebb és bölcsebb vagyok. De a francba is, dolgokat akarok építeni. Hatalmas ajándék, hogy újra átélhetem ezt az érzést."

Metzen hozzátette, hogy még nagyon korai konkrét projektekről beszélni, de a következő hónapokban elkezdenek majd többet is megosztani. Érdemes lesz figyelni a cég hivatalos oldalát.

Aki egyébként Floridában járna, az beugorhat a legendákhoz egy kör Warhammer 40k-ra, mivel a Warchief Gaming játékklub továbbra is nyitva marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)