Hirdetés

A Bloodborne producere elhagyja a PlayStationt

|

Masaaki Yamagiwa a Twitteren jelentette be, hogy a hónap végén lelép az SIE csapatától.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment japán stúdiója kissé szomorkás hangulatú hely lett valamiért, ahonnan sorban lépnek le a tehetséges játékmesterek.

Legutóbb Teruyuki Toriyama hagyta ott a csapatot, aki korábban a Bloodborne-on és a Demon's Souls remaken dolgozott, aztán nem sokkal később a Silent Hill és Gravity Rush játékok alkotója, Keiichiro Toyama is dobbantott. Most a Bloodborne producere készül kilépni a SIE-től.

Hirdetés

Masaaki Yamagiwa nem magyarázta túl a dolgot: egy pár mondatos tweetben közölte a hírt.

"A hónap végén kilépek a Sony Interactive Entertainment japán csapatából. A jövőben is játékokon fogok dolgozni. Köszönöm a támogatást mindenkinek."

Hogy mit tervez Yamagiwa a jövőben azt jelenleg nem tudjuk, de miután hárman is leléptek a csapattól, így nem lepődnénk meg ha ez a trió egy saját vállalkozásba kezdene. Kíváncsian figyeljük majd a jövőbeli terveiket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)