Hirdetés

A Bungie vezetője tagadta is a felvásárlásról szóló pletykákat, meg nem is

|

Szűkszavú reakciójával több kérdést tett fel, mint amennyit megválaszolt.

Hirdetés

A Bungie és a Microsoft közös története régre nyúlik vissza, hiszen mielőtt előbbi úgy döntött, hogy inkább valami mással akar foglalkozni (a Destinyvel), a kiadó egyik legfontosabb franchise-át, a Halót gondozta. 2000-ben a fejlesztőcsapatot felvásárolta a Microsoft, de 2007-ben szétvált a két cég. A napokban újra fellángoltak a felvásárlással kapcsolatos pletykák, ezekre reagált a Bungie CEO-ja, Pete Parsons is.

Hirdetés

A néha szivárogtató, néha csak a hírekről röviden beszámoló Nibellion nevű twitterező osztott meg egy posztot azzal a szöveggel, hogy "Pletyka: A Microsoft többször tárgyalt a Bungie-val annak felvásárlásáról, de sosem jött össze a Bungie magas ára miatt."

Erre Parsons annyit válaszolt: "Ez nem igaz."

Jogosan merül fel a kérdés, hogy melyik része nem igaz: az, hogy ezért hiúsult meg a felvásárlás, az, hogy voltak tárgyalások, vagy az, hogy egyáltalán meghiúsult az üzlet? A közösségi menedzser, DeeJ ahelyett, hogy segített volna tisztázni a helyzetet, beszólt, hogy ha már pletykákat terjeszt valaki, a friss logót használja.

Ha végül tényleg újra a Microsoft kötelékébe kerül a jelenleg még mindig a Destiny 2-t formálgató csapat, azzal biztosan teleplakátolják a várost, addig meg érdeklődve várjuk, sor kerül-e erre valaha, vagy csak újra és újra beindul a pletykálás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)