Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Cold War már most az év legjobban fogyó játéka az USA-ban

|

A friss adatok alapján nagyon hamar átvette a vezetést az Activision hidegháborús lövöldéje.

Hirdetés

Vannak olyan franchise-ok, amelyekre sok játékos valószínűleg már teljesen lerágott csontként tekint, de ennek ellenére eladások terén gyakran kifejezetten jól teljesít a széria éppen aktuális része. Ilyen például az EA-hez tartozó FIFA, de akár ide sorolhatjuk a szintén nagy múlttal rendelkező Call of Duty-t is, aminek legfrissebb része az előző hónapban debütált, de van már olyan ország, ahol az eltelt idő során csúcstartóvá vált.

Hirdetés

Az NPD Group beszámolója szerint ugyanis a Call of Duty: Black Ops Cold War már most jobban fogyott az Egyesült Államokban, mint bármilyen másik játék az év elejétől kezdve november végéig, ami azért is nagy szám, mert még nincs egy hónapja se, hogy megjelent a játék. A Treyarch lövöldéje így természetesen a múlt hónapot is megnyerte eladások terén, ezzel pedig így az idei már a 13. olyan év, amely során egy Call of Duty-játék a legjobban fogyó cím a megjelenésének havában.

Ráadásul a november végéig vizsgált időszak második legjobban fogyó játéka szintén az Activision sorozatához tartozik, ugyanis a Call of Duty: Modern Warfare áll a második helyen ebben a versenyben, a dobogó harmadik fokát pedig az Animal Crossing: New Horizons foglalta el a tengerentúlon. Egyébként fontos megjegyezni, hogy az NPD Group kimutatása a digitális eladásokat is tartalmazza, de nem minden esetben állnak rendelkezésre ezek az adatok.

Szerintetek miért lehet ennyire népszerű a Call of Duty az USA-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)