Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare-ből már 30 millió példány fogyott el

|

Az infó ugyan nem a kiadótól vagy a fejlesztőktől származik, de kifejezetten hiteles értesülésnek tűnik.

Hirdetés

Afelől egy fikarcnyi kétségünk sem volt, hogy a Call of Duty: Modern Warfare remekül teljesített a pénztáraknál, azonban míg az ingyenesen játszható Warzone játékosszámait büszkén lobogtatja az Activision, a tavaly ősszel megjelenő játék eladásairól valamiért nem osztanak meg információkat. Most az NVIDIA új videokártyáinak bemutatóján érkezett először infó az eladásokról.

Hirdetés

A cég az RTX 30xx-es videokártyáiról tartott élő közvetítést, és ebben jó pár együttműködés is szóba került. Ezek között természetesen ott van a Call of Duty széria is és megtudhattuk, hogy az idén ősszel érkező Black Ops Cold War már kihasználja az új GPU-k nyújtotta lehetőségeket. Emellett azonban az NVIDIA vezérigazgatója, Jensen Huang pár mondatban megemlékezett a széria korábbi darabjáról is. 

Elmondása szerint a Modern Warfare immáron átlépte a 30 millió eladott példányt, ami még CoD mércével mérve is kiemelkedő teljesítmény. Az NVIDIA egy meglehetősen hiteles forrásnak tűnik, de persze ezt az eladást akkor vehetjük készpénznek, ha az Activisiontől is érkezik megerősítés. Mindenesetre a tavalyi epizód kifejezetten magasra tette a lécet, és kíváncsian figyeljük, hogy a november 13-án érkező Call of Duty: Black Ops Cold Warnal sikerül-e ezt megugrani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)