Hirdetés

A Call of Duty, The Last of Us és God of War veteránjai álltak össze, új stúdiót alapítottak

|

Elképesztő tehetségek gyűltek össze egy helyen, akik már dolgoznak is egy új AAA játékon, és komoly tőkét is kaptak.

Hirdetés

A The Last of Us, a Call of Duty: Modern Warfare, a God of War és a Destiny nagyjai összejöttek, hogy megalapítsák saját stúdiójukat That's No Moon névvel.

A csapat már be is jelentette, hogy elkezdtek dolgozni egy akció-kaland TPS-en, a projekthez pedig kaptak laza 100 millió dollárt a Smilegate-től. Utóbbi cég partneri kapcsolatot ápol az új stúdióval, és a hivatalos közleményük szerint nagyon izgatottak az új csapat munkája kapcsán.

Hirdetés

A That's No Moon elnöke az a Michael Mumbauer, aki a PlayStation Visual Arts csoportjának feje volt, és aki a hírek szerint a The Last of Us remake-jén dolgozott. A cég stratégiai vezetője Tina Kowalewski, korábban a termékfejlesztési részleg feje volt a Sony Santa Monicánál.

A stúdió első játékáért az a Taylor Kurosaki és Jacob Minkoff páros fognak felelni, akik korábban a Modern Warfare-en és a The Last of Us játékon dolgoztak. A stáblistán vannak még további God of War, Fortnite, The Last of Us Part II, Destiny és Uncharted 4: A Thief's End fejlesztők, szóval van okunk reménykedni.

Nagy elvárásokkal figyeljük majd a srácok munkáját, és alig várjuk, hogy többet tudhassunk meg az első projektjükről.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)