Hirdetés

A Crash Bandicoot 4 jobban kezdett, mint a Star Wars Squadrons

|

A briteknél épphogy csak népszerűbb volt az Activision új platformere.

Hirdetés

Az elmúlt hét a szokásosnál egy fokkal izgalmasabb volt, mivel pénteken megjelent a Crash Bandicoot 4: It's About Time és a Star Wars Squadrons is. Mindkettő jó értékeléseket kapott a kritikusoktól, és arra is számítani lehetett, hogy jól alakulnak az első heti eladásaik, már csak a franchise-ok és a nosztalgia miatt is.

A brit dobozos játékeladásokat összegző listán mindössze 1000 példányt választja el őket, de az első helyre végül a Crash Bandicoot 4 került fel - még úgy is, hogy 80%-kal kevesebb kelt el belőle, mint a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyból annak indulásakor.

Hirdetés

A Crash 4 PS4-en jóval népszerűbb, az eladott példányok 82%-át erre a platformra vásárolták meg. Valószínű, hogy ha valaha megjelenik Switchre, azt a kiadást is sokan viszik majd haza. Valószínűleg nem sokáig élvezheti majd az első helyet, mert a héten jön a FIFA 21, és az várhatóan azonnal átveszi a vezetést.

Bár nem sok értelme van egy ilyen összehasonlításnak, mert két teljesen eltérő játékról beszélünk, a GfK arról írt, hogy a Squadrons 72%-kal rosszabbul fogyott az első napokban, mint a tavalyi Star Wars Jedi: Fallen Order. Valószínűleg ebben az is közrejátszott, hogy a járvány miatt most még többen döntenek a digitális vásárlás mellett. Ennél is a PS4 volt a nyerő, 68%-kal.

Így alakult most a top 10:

  1. Crash Bandicoot 4: It's About Time
  2. Star Wars Squadrons
  3. Super Mario 3D All-Stars
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Marvel's Avengers
  6. Mario Kart 8: Deluxe
  7. Minecraft Dungeons
  8. Minecraft (Switch)
  9. Mafia: Definitive Edition
  10. Mafia Trilogy

Ti mit vettetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)