Hirdetés

A Cyberpunk 2077 is bekerült a Steam legjobban fogyó játékai közé idén

|

A jelek szerint sokakat nem tántorított el a CD Projekt Red tavalyi játékának állapota.

Hirdetés

Gyakran érdemes megnézni az év végi videojátékos összesítéseket, hiszen a legjobbra értékelt vagy éppen legjobban fogyó címek listája általában jól bemutatja, mit ajánlott kipróbálni az adott esztendő felhozatalából.

A Valve is hozott néhány összeállítást a Steam kapcsán, és úgy tűnik, hogy még a megosztóra sikeredett Cyberpunk 2077 is jól teljesített az elmúlt hónapok során.

Hirdetés

A gyűjtésben megtaláljuk például azt a 100 címet is, ami bruttó bevétel alapján a legkelendőbb volt 2021-ben, és az Ezüst kategóriában bizony ott van a Cyberpunk 2077 is, olyan címekkel egyetemben, mint a Resident Evil Village, az Outriders, vagy éppen a szintén tavalyi Phasmophobia.

Az érdeklődés mögött az állhat, hogy a megjelenése óta tényleg sokat javult a CD Projekt Red szerepjátéka, ami a technikai hibákat leszámítva amúgy sem lett borzalmas - meg persze az, hogy volt leárazás, melynek során felére vágták az árát. A jövőben elvileg még jobb lesz a cyberpunk kaland.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A legkelendőbb játékok listájának csúcsán egyébként megtalálható az Amazon friss MMO-ja, a New World, illetve egy remek indie játék is, a Valheim. Ezeken felül még a CS:GO, az Apex Legends, a Dota 2, és meglepő módon az elég gyatrára sikeredett Battlefield 2042 is a Platina kategóriába került.

Ha meglesnétek a Steam idei legjobbjait, akkor látogassatok el ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)