Hirdetés

A Cyberpunk 2077 PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en sem lesz drágább

|

Nem mindenki követi azt a vélekedést, miszerint az új konzolgeneráció érkezésével kötelező áremelésben is gondolkodni kellene.

Hirdetés

A generációváltás küszöbén több kiadó is kacérkodni kezdett az áremeléssel, az NBA 2K21 és a Call of Duty: Black Ops Cold War például már nem a megszokott 60 dolláros és 70 eurós áron érkezik az új gépekre. A CD Projekt egyik vezetője, Michal Nowakowski viszont nemrég tisztázta, hogy más piaci szereplőkkel ellentétben ők nem tervezik, hogy némi áremeléssel dobják piacra a Cyberpunk 2077 következő generációs kiadásait.

Hirdetés

Nowakowski  hangsúlyozta, sem dollárban, sem pedig euróban nem emelnek az ajánlott fogyasztói árakon, tehát a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es verziók az Egyesült Államokban 60 dollárba (itt ugyebár ez egy nettó ár, az államonként eltérő adók még erre jönnek rá), Európában pedig 70 dollárba kerülnek majd.

Fontos továbbá azt is megjegyezni, hogy a 2021-ben érkező next-gen kiadások startjával párhuzamosan a jelenlegi generációs változatok tulajdonosai teljesen ingyenesen frissíthetnek az ú verziókra, tehát nekik nem kell újra megvenniük, vagy a már említett új Call of Dutyhoz hasonlóan külön pénzért az új generációra "fejleszteniük" a Cyberpunk 2077-et.

A CD Projekt csapata továbbra is nagy eséllyel pályázik a legszerethetőbb kiadók rangsorának dobogós helyezésére, mi pedig nem győzünk elég hálásak lenni ezért. Azt tudtátok, hogy egyébként például DLC-ből még a The Witcher 3 bővítményeinél is többet kap a Cyberpunk 2077?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)