Hirdetés

A Days Gone két fontos fejlesztője is otthagyta a Bend Studiót

|

Csak remélni tudjuk, hogy ettől nem került veszélybe a folytatás.

Hirdetés

Bár a kritikusok körében nem aratott osztatlan sikert a tavaly tavasszal megjelent Days Gone (mi azért nagyon szerettük, hülye kritikusok!), fogyott belőle annyi, hogy indokolt legyen a folytatás. A Bend Studio dolgozói már álláshirdetéseken, önéletrajzokon és ilyen-olyan megnyilvánulásokon keresztül utalgattak arra, hogy készül következő projektjük, és az első rész lezárása is azt vetítette elő, hogy idővel újra motorra pattanhatunk.

Akár így lesz, akár nem, az már biztos, hogy két kulcsfontosságú fejlesztő nem vesz részt a projektben, és ezt mindketten ma jelentették be. Jeff Ross, aki a kreatív vezető volt, ezen a héten távozik, és bár nem mondott sokat eddigi terveiről, az biztos, hogy amint leül a járvány, Chicagóba fog költözni.

Hirdetés

John Garvin, aki íróként és rendezőként is dolgozott a Days Gone-on, valójában már több mint egy éve nincs a Bend Studiónál. Miután a játék megjelent, személyes projektjeire fókuszált, például festésre és írásra. 1997 óta volt a játékiparban, jól esett neki, hogy most elszakadhatott tőle.

Aki még nem próbálta a Bend Studio első PlayStation 4-es játékát, megtalálja a PlayStation Plus Collectionben is, PlayStation 5-ön ráadásul 60 fps-sel, dinamikus 4K-s felbontás mellett fut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)