Hirdetés

A Detroit: Become Human PC-s megjelenése lendített egy nagyot az eladásokon

|

A PC-s Detroit: Become Human megjelenés megdobta a Quantic Dream bevételeit, komoly mérföldkövet sikerült átlépni most.

Hirdetés

A három különböző főszereplővel bíró sci-fi játék, a Detroit: Become Human PlayStation 4-exkluzívként kezdte a pályafutását 2018-ban, ám a Sonyval kötött megállapodás lejárta után a fejlesztőcsapat kiadta azt PC-re is (először az Epic Games Store-on, majd a Steamen keresztül is).  Úgy tűnik, hogy ez jól jövedelmező döntés volt a Quantic Dream részéről, ugyanis a legújabb közleményük szerint a Detroit új mérföldkövet ért el.

Hirdetés

A kiadó örömmel jelentette, hogy már több mint 5 millió példány talált belőle gazdára az összes platformot beleértve. Ennél pontosabbat nem tudunk egyelőre, de az beszédes, hogy 2019 végén PS4-en még 3,2 milliós eladást tartottak számon. A csapat egyúttal azt is megerősítette, hogy a játék Twitch kiterjesztése, a Community Play is nagy sikereket tudhat magának: közel 500 streamer vette igénybe, hogy a nézőik szavazzák meg a döntéseket, és több mint másfél millió voks érkezett már. 

Gratulálunk a teljesítményhez és már alig várjuk, hogy megtudhassuk, mivel készül legközelebb a Quantic Dream. Az biztos, hogy saját maguk fogják kiadni, bármilyen projekt is formálódjon náluk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)